Home

Woon jij in Enschede, Oldenzaal, Hengelo, Losser, Lutte en Weerselo en wil jij snel je rijbewijs halen. Dan is rijschool Oge echt iets voor jou. Je behoudt bij ons de gehele rij-opleiding dezelfde instructeur.
De rijlessen gaan bij ons stapsgewijs, dit wordt ook wel de RIS-methode genoemd. Zo leer je stap voor stap de fijne kneepjes van het autorijden. Met deze moderne manier van lesgeven ben je beter voorbereid aan deelname aan het verkeer. De auto besturen leert iedereen snel, maar in het verkeer veilig en inzichtelijk rijden is een heel ander hoofdstuk. Dit is het moeilijkste van de hele rijopleiding en is voor elke leerling anders.
Wij zijn immers allemaal verschillend en daar moet de rijopleiding op afgestemd worden. Je kunt een pakket kiezen of losse lessen nemen. Zo kun je zelf bepalen hoe snel je je rijbewijs wilt halen.
Ben je overtuigd en nieuwsgierig hoeveel lessen je nodig hebt, vraag dan nu een intest aan. De intest is geheel vrijblijvend, duurt 90 minuten en kost eenmalig slechts €50,-.

SPOEDOPLEIDINGEN

Wil je je rijbewijs zo snel mogelijk halen? Dat kan. Je kan je rijbewijs al binnen 2 weken in je bezit hebben. Als je het wel snel wilt hebben maar niet dagelijks kunt lessen, kan je het ook in 4 tot 8 weken halen.