Theorie

THEORIE
Hoe reserveer ik een theorie-examen op Mijn CBR?

https://www.youtube.com/watch?v=Yr_ysialPKE

Het snelste op weg begint met het behalen van je theoriecertificaat, dit kan je zo een paar lessen schelen! Wij bieden daarom ook online theorie cursus. Itheorie is een theorie opleiding die, naarmate je vordert, steeds meer onderdelen opent. Je kunt in het begin dus nog geen theorie-examens oefenen. Daarvoor zal je eerst het boek moeten leren! Hoe meer jij leert, hoe meer onderdelen toegankelijk zullen worden.

De theorie opleiding auto bestaat uit een compleet lesboek, maar liefst 50 theorie-examens, 100 geanimeerde lesfilms over gevaarherkenning en meer dan 60 instructiefilms van de rijprocedure. Je volgt een lesschema op basis van gemaakte vorderingen zonder enige tijdslimiet. iTheorie is zo gemaakt, dat zakken eigenlijk niet meer mogelijk is. En als dat toch mocht gebeuren, dan kun je altijd nog gebruik maken van de gratis herhalingscursus. Klik opitheorieom het vast gratis uit te proberen!

Je kunt het theorie-examen afleggen als je 16 jaar of ouder bent. De geldigheid van dit theoriecertificaat is een 1,5 jaar.

Het theorie examen kan door jou zelf aangevraagd worden. Klik hiervoor op het CBR logo.

Meenemen naar het theorie-examen:
Een wettelijk toegestaan, geldig indentiteitsbewijs (paspoort  of identiteitskaart)